Navigation | Seiteninhalt | Zusätzliche Informationen

Seiteninhalt

Presse-Information

19 Mei 2021

Ervaar FRUIT LOGISTICA op World of Fresh Ideas

Zoals welbekend moest het on-site evenement FRUIT LOGISTICA Special Edition, dat gepland stond voor eind mei, worden geannuleerd. FRUIT LOGISTICA vindt opnieuw plaats in Berlijn van 9 tot 11 februari 2022. Evenwel hoeft de groente- en fruitsector niet zonder de specialistische thema's van FRUIT LOGISTICA, noch de vertrouwde formaten zoals het Trendrapport of het European Statistics Handbook.

Dat komt omdat FRUIT LOGISTICA heeft besloten zichzelf te presenteren als onderdeel van World of Fresh Ideas, georganiseerd door hun partner Fruitnet Media International.
Het tweedaagse evenement biedt deskundige informatie over de belangrijkste onderwerpen van de verse groente- en fruitsector en de mogelijkheid om te netwerken met toonaangevende spelers in de branche. Genodigden van World of Fresh Ideas kunnen zelfs het FRUIT LOGISTICA-team ontmoeten tijdens het digitale evenement.

Het Trendrapport wordt op 26 mei 2021 om 10.00 uur gepresenteerd.
Het richt zich op de impact van Covid-19 op de internationale AGF-handel.
Commentaar van deskundigen biedt een blik op de toekomst voor producenten, leveranciers en retailers. Deelnemers aan de ronde tafel zijn: Mike Knowles en Chris White (Fruitnet, Verenigd Koninkrijk), Wayne Prowse (Fresh Intelligence Consulting, Australië), Jan Doldersum (Rijk Zwaan, Nederland) en Filip Fontaine (VLAM, België). Het Trendrapport zelf zal vanaf 1 juni 2021 te downloaden zijn op de website van FRUIT LOGISTICA.

Hans-Christoph Behr, de auteur van het European Statistics Handbook, zal licht werpen op verschillende Europese markten en hun ontwikkeling in verschillende Market Spotlights tijdens het tweedaagse evenement. Onder die bevindingen zal een analyse zijn van hoe het consumentengedrag het afgelopen jaar is veranderd, een blik op wat er is gebeurd met de handel met het VK na de Brexit en een samenvatting van hoe het weer het aanbod van groenten en fruit heeft beïnvloed. Het European Statistics kan al worden gedownload op de FRUIT LOGISTICA website.

World of Fresh Ideas bevat vier contenttracks vol met meer dan 50 uur aan lezingen, interviews en interactieve discussies, en het evenement biedt deskundige inzichten van meer dan 100 leiders in de detailhandel in verse producten, inkoop, import-export, productie, logistiek, verpakking, technologie en marketing. De Fresh Ideas-track benadrukt de laatste belangrijke ontwikkelingen op het gebied van verse groenten en fruit. Fresh Business biedt deelnemers de beste diepgaande industrieanalyse. De Fresh Tech-track laat deelnemers zien waar de technologie het bedrijf helpt om te groeien. En Fresh People biedt face-to-face interviews en opgenomen audiogesprekken aan met een brede en diverse mix van mensen uit de wereld van groenten en fruit.

De agenda van World of Fresh Ideas en gratis registratie vindt u hier: https://www.worldoffreshideas.com/